Na Computexu 2017 je ASUS Republic of Gamers predstavil nove monitorje z AMD FreeSync tehnologijo. Novi modeli prinašajo večje dimenzije panelov in višje frekvence osveževanja. Prvi je Strix XG32V, ki po diagonali meri 31,5 palcev, največja hitrost osveževanja pa je 144Hz, naslednji je XG27V, ki po diagonali meri 27 palcev, največja hitrost osveževanja je prav tako 144Hz, najmanjši je Strix XG258, ki hitrost osveževanja povzdigne na neverjetnih 240Hz.
Vsi trije so združljivi s tehnologijo AMD FreeSync. Le ta dinamično prilagodi osveževalno hitrost monitorja da se ujema s številom prikazanih slik na sekundo iz grafične kartice, kar omogoči bolj prijetno izkušnjo pri igranju iger z manjšim zamikom in brez vidnega trganja slike. Obenem so za zmanjšanje zamegljenosti pri fiksni osvežitvi zaslona vgrajen način Extreme Low Motion Blur, ki izboljša videz hitrega gibanja.

Cene in dostopnost:
Prve dobave novih ROG Strix igričarskih monitorjev so predvidene z začetkom Q3, torej v drugi polovici leta. Cene trenutno še niso znane.

VPIŠITE ODGOVOR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj