Gaming slušalke Canyon Fobos

0
1485

V ušesne kanale so nam danes igrale slušalke Canyon Fobos (CND-SGHS3). To so, na kratko povedano, slušalke namenjene vstopu v igričarski svet s sprejemljivo ceno (še posebej glede na kvaliteto).

Barvna shema je tipična Canyon gaming shema, črna z določenimi poudarki oranžne barve. Kabel je pleten, fleksibilen in vzdržljiv, dolžine približno 2m. Priklop slušalk je analogni, to pa pomeni, da ima na koncu 2×3.5mm konektorja in sicer enega za slušalke, drugega za mikrofon. Frekvenčni razpon slušalk je 20Hz-20kHz, kar je dokaj standardno za večino slušalk. Delujejo z impedanco 32Ohm, ki pa svoje 50mm gonilnike lahko brez težav spravi na zadovoljivo glasnost brez motenj v zvoku pri večini naprav (računalnik, pametni telefoni, tablice, igralne konzole..).

Namenjene so za dolge ure igranja, brez kompromisov na udobju. Naglavni del je oblazinjen in prekrit s tekstilno prevleko za boljše zračenje in višji nivo udobja, ušesne blazinice pa so izredno mehke in prekrite z umetnim usnjem. Na otip prav tako delujejo izredno mehke in kvalitetne, prav tako pa zelo solidno zatesnijo naokoli ušes. Glede samih slušalk upamo trditi, da so dovolj velike za veliko večino ljudi, še vedno pa se, tako kot pri vsaki stvari, najde kakšna izjema.

Zvok slušalk je v tem cenovnem razredu izredno uravnotežen in čist, morda z le nekaj več povdarka na basu, kar je veliko igralcem iger všeč, saj eksplozije pridejo tako zelo bolj do izraza. Pesmi in igre zvenijo odlično, izolacija zvoka iz okolice je prav tako odlična (še posebej glede na to, da gre seveda za pasivno izolacijo), mikrofon pa je tudi zadovolj čist in glasen, da vas bodo soigralci popolnoma razumeli tudi na vrhuncu akcije.

Skratka, slušalke bi vsakogar pozitivno presenetile z odlično kvaliteto, uravnoteženim in čistim zvokom in pozornostjo na podrobnosti (pleteni kabel, gumb za glasnost na levi slušalki..).

Ogled in nakup slušalk je možen na naslednjem naslovu: https://funtech.si/si/vsi-oddelki/avdio-video/slusalke/zicne-slusalke/60796/

VPIŠITE ODGOVOR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj