Test Cooler Master Masterkeys Lite L Combo

0
500

Na test smo dobili komplet žične tipkovnice in miške Cooler Master Masterkeys Lite L, ki smo jo z veseljem preizkusili.

V paketu smo našli: žično miško, žično tipkovnico in drobno knjižico s hitrimi navodili za uporabo.

Priklop je hiter, miško in tipkovnico preprosto priklopite v USB priključek in komplet lahko v celotni funkcionalnosti uporabljate.

 

Natančne specifikacije lahko najdete na proizvajalčevi strani.

 

Gaming komplet z RGB osvetljeno tipkovnico in gaming optično miško je precej kompaktne velikosti, nima podpornega dela za zapestje in je tako primeren za površine, kjer vam primanjkuje prostora ali želite minimalističen design.

Menjava barv, hitrost menjave, statični način barv ali menjajoči cikel ter nekatere hitre funkcije in multimedijske kontrole so razdeljene na levi zgornji del, osrednji zgornji del in desni sredinski del tipkovnice, kombinacija tipk na miški pa omogoča nastavitve barv in cikla ter menjavo dpi (od 500 do 3500) s sredinskim gumbom, poleg klasičnih miškinih tipk levo, desno, naprej in nazaj ter koleščka.

Občutek pri tipkovnici je kot bi tipkal na mehansko tipkovnico zahvaljujoč »Mem-chanical« tehnologiji tipk, kar nam je bilo všeč (so pa tipke glede na običajne tipkovnice glasnejše), potrebovali smo tudi nekaj časa, da smo se navadili na ožjo tipko Enter.

 

Tipkovnica omogoča do 26 istočasnih pritiskov (antighosting) kar je pomembno za gamerje, ki strastno in vneto igrajo igre in je odporna proti politju, če se v vnemi po nesreči zgodi. Vseeno je pa bolje imeti pijačo v kozarcu kot na tipkovnici :).

Miška je prijetna na otip, deluje hitro, vrtljivi kolešček deluje gladko in mehko, stranski gumbi so malenkost manj otipljivi, ampak še vedno funkcionalni in s hitrim odzivnim časom. Opremljena je z infrardečim senzorjem Avago 3050, dober stik s podlago (katerokoli) pa ji omogoča gladka teflonska spodnja prevleka.

Po našem mnenju je komplet precej soliden glede na njegovo cenovno dostopnost in uporabnost, kar ga v cenovnem razredu okoli 60€ uvršča med artikle, ki bi jih priporočili gamerjem in uporabnikom, ki jim je mehanski tip tipkovnic všeč. V naši spletni trgovini jo lahko kupite tukaj.

Za testno tipkovnico se zahvaljujemo uradnemu zastopniku Cooler Master za Slovenijo, podjetju Acord92.

VPIŠITE ODGOVOR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj