V predprazničnem času smo večkrat v dilemi kaj kupiti za darilo svojim najbližnjim. Zato smo se odločili dati nekaj predlogov, ki bodo zagotovo pomagali pri odločitvi.

Ima vaš obdarovanec prenosnik ali računalnik brez SSD diska? Vsak tehnološki navdušenec bo vriskal od veselja, ko bo vstavil SSD v svoj računalnik in užival v hitrosti zagona in bliskovito hitrega odpiranja programov. Predlog, za okoli 100€ je sledeči:Samsung SSDji veljajo za najbolj zanesljive in so pri samem performančnem vrhu, zatorej veselo v nakup.

Preverite stanje miške vašega obdarovanca. Bi bila potrebna osvežitev? Tudi za resno delo, naša ekipa svetuje izbiro igričarske miške, saj natančnost in dober občutek v roki pomeni samo pozitivne stvari. Svetujemo izbiro ene izmed sledečih mišk, brezžična:

in žična:

Ima vaš obdarovanec staro računalniško ohišje, po možnosti rumeno bele barve? Nujna osvežitev, ki bo estetsko olepšala vaš prostor in funkcionalno dala računalniku več uporabnosti:

Nenazadnje pa se lahko vselej izbere kakšen USB ključ ali pa zunanji trdi disk, ker je kapaciteta odvisna od namenjenih sredstev in pa seveda oblika, ki je osebna preferenca.

Za tiste, ki se še vedno niste opogumili in bi s strahom kupovali darilo, so pri podjetju FUNTECH našli rešitev in izdali darilne bone v različnih vrednostih. S tem je konec dileme.

Veselo nakupovanje in obdarovanje vam želi ekipa FUNTEST.

VPIŠITE ODGOVOR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj