Računalniki Funtech

0
676

Ob nakupu novega računalnika smo velikokrat postavljeni pred dilemo, katerega izbrati, da bo zadovoljil naša pričakovanja in ne bomo kmalu spet potrebovali novega. Z našimi 13. letnimi izkušnjami na tržišču smo pripravili linijo računalnikov Funtech, ki vam lahko olajša izbor. Prednost je tako v hitri dobavi, možnosti nakupa računalnika s prednameščenim opracijskim sistemom Windows, kot tudi v temu, da so računalniki certificirani. Funtech računalniki se ponašajo s kvalitetnimi ohišji priznanih proizvajalcev, kot so Cooler Master, Antec in NZXT. Pomen smo dali tudi uravnoteženosti komponent, ter dostopnim cenam.

Funtech računalniki so CE certificirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje (SIQ) in so v skladu z najnovejšimi zahtevami in zakoni o električni učinkovitosti računalniške opreme, vključno z Energy Star 6.1 (PCplus i300/2016). To pa pomeni, da so naši računalniki zagotovljeno energetsko najučinkovitejši v stanju pripravljenosti in med večjimi obremenitvami, ki jih predstavlja kreativno delo s profesionalnimi programi ali pa igranje iger.

Računalniki so primerni za vse, ki nimajo posebnih želja oziroma osebnih preferenc pri sestavi popolnoma personaliziranega računalnika in pa za uporabnike, ki bi v najhitrejšem času radi dobili računalnik, ki bo zagotovo deloval primerno svojemu opisanemu namenu uporabe.

Na voljo imamo več različnih konfiguracij, ki pokrivajo vse zahteve za domačo uporabo interneta in osnovnih pisarniških programov, pa vse do igranja zahtevnih iger v 1080p ločljivosti na najvišjih nastavitvah ali pa dela v kreativnih profesionalnih programih za oblikovanje, video montaže in podobno.

Računalnik Funtech Office i5-7400 8GB 240GB

Naš najbolj osnovni računalnik, primeren za domačo uporabo ali kot osnovni pisarniški računalnik. Z njim boste hitro in učinkovito brskali po spletu, brez težav spremljali spletne pretočne vsebine, v pisarni pa boste povečali produktivnost, saj računalnik preprosto ne bo zmrzoval zaradi kombinacije štirijedrnega i5-7400 procesorja, kar 8gb pomnilnika in 240gb SSD diska, ki pa poskrbi za najhitrejši možni zagon računalnika in aplikacij ter hitro iskanje po mapah na disku.


Računalnik Funtech Silent I5-7500 8GB 240GB VGA

Funtech Silent pa je prav tako primeren za domačo in osnovno pisarniško uporabo, z rahlo naprednejšo konfiguracijo kot Funtech Office. Hitrejši procesor i5-7500, hitrejši pomnilnik 8gb s taktom 2400mhz in ločena grafična kartica nam omogočajo, da še bolj povečamo svojo učinkovitost pri opravilih na računalniku. Poleg vsega pa je konfiguracija vgrajena v ohišje, ki ima dodatno zvočno izolacijo po stranicah, tako da je delovanje te konfiguracije skorajda neslišno.


Računalnik Funtech Gamer Starter AMD R5 1400 8GB 240GB 1TB

Prva konfiguracija namenjena vstopu v svet igričarstva pa je Funtech Gamer Starter. Opremljen z najnovejšim štirijedrnim AMD Ryzen procesorjem, hitrim 8gb pomnilnikom in ločeno grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, je zmožen poganjati vse igre tekoče na uravnoteženih (medium) grafičnih nastavitvah. Prav tako je primeren tudi za lažje video in grafične obdelave. 240gb SSD disk pa poskrbi za hiter zagon sistema in vaših najljubših iger, za preprečevanje prostorske stiske datotek, pa je vgrajen tudi 1TB trdi disk.

Računalnik Funtech Gamer Advanced I5 7500 8GB 1TB 120 SSD

Funtech Gamer Advanced je računalnik, ki je odličen za igranje iger v polni HD (1080p) ločljivosti na najvišjih nastavitvah v igrah. Zaradi manjše kapacitete SSD diska in sicer 120gb, je vanj vgrajena močenjša grafična kartica, ki je preverjeno najbolj primerna glede na ceno za igranje iger v Full HD. Prav tako pa je računalnik že tudi zelo primeren za ljubiteljsko grafično oblikovanje in projektiranje.

 


Računalnik Funtech Gamer Advanced 2 AMD R5 1600 16GB 240GB 2

Druga verzija Gamer Advanced računalnika pa je sledeča, ki ima AMD Ryzen R5 1600 procesor, ki ima 6 fizičnih jeder in kar 12 niti. V kombinaciji s 16gb pomnilnika, 240gb ssd diska in Nvidia GeForce GTX 1060 6gb grafično kartico je ta računalnik kot nalašč za igranje iger na najvišjih grafičnih nastavitvah, prav tako pa je primeren že za vstop v svet profesionalnega video in grafičnega dela, kjer šteje veliko število jeder in niti procesorja. Računalnik ima poleg SSD diska tudi kar 2TB velik trdi disk, ki nam omogoča hrambo ogromnih količin osebnih in delovnih datotek.

Računalnik Funtech Business I7-7700 16GB 2TB 240 SSD VGA

Profesionalna poslovna konfiguracija, ki bo kos najbolj zahtevnim opravilom z enim izmed najhitrejših procesorjev Intel i7-7700, ki pa teče preko veznega nabora z270, ki ima tudi zelo zmogljivo zvočno vezje in hitro mrežno kartico. Na tej konfiguraciji je mogoče opravljati delo ali igrati najnovejše igre, oboje brez ustavitev in upočasnitev. S to konfiguracijo bodo izgovori v pisarni na način “Če imam pa tako počasno kišto, da vse šteka” zagotovo lažni. Računalnik ima tudi napajalnik z 80Plus Silver standardom, kar pomeni zagotovljeno stabilno delovanje v mirovanju kot tudi pod polno obremenitvijo in splošno bolj učinkovito porabo energije.

Računalnik Funtech Pro Gamer i7-7700 16GB 2TB 240 SSD VGA

Igranje iger na način, kot so namenjene s strani razvijalcev iger. Tekoče, na najvišjih nastavitvah do QHD (1440p) ločljivosti, brez kakršnegakoli pomisleka o morebitnih upočasnitvah. Vse to omogoča računalnik Funtech Pro Gamer, ki je bil sestavljen z namenom vrhunskih užitkov ob igranju iger brez kompromisov. Izredno hiter i7-7700 procesor, 2x8GB 2400mhz pomnilnika, 240gb SSD disk v kombinaciji z 2TB trdim diskom in grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1070 8gb. Igranje iger brez zgubljanja časa s spreminjanjem katerihkoli grafičnih nastavitev. Seveda je primeren računalnik tudi za profesionalno delo v kreativnih okoljih, kjer je pomemben hiter procesor z velikim številom jeder in niti, veliko količino hitrega dvokanalnega pomnilnika in pa eno izmed najzmogljivejših grafičnih kartic.

Pri vseh računalnikih pa je možen tudi dokup uradnih Windows 10 licenc v Home ali Professional verziji. Dokup je možen na sledečih povezavah:

Operacijski sistem Windows 10 Home za računalnik Funtech

Operacijski sistem Windows 10 Pro za računalnik Funtech

 

Če pa se Vam porajajo še kakšna vprašanja ali dvomi, pa nas brez strahu kontaktirajte in zagotovo bomo za Vas našli najbolj primerno in ugodno rešitev!

VPIŠITE ODGOVOR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj